Een hacker die het bedrijfsnetwerk binnendringt, een phishingmail die zorgt voor een gegevenslek of een virus dat het bedrijfsnetwerk lamlegt. Het zijn enkele voorbeelden van cyberincidenten die stilaan dagelijkse realiteit zijn.

Zelfstandigen en kleine bedrijven worden meer en meer het doelwit van hackers.

Met de onze nieuwe Cyber Safe verzekering kunnen we u een perfecte oplossing bieden mocht het toch verkeerd gaan.

3 sterke waarborgen in één polis

1/ De waarborg Eigen schade dekt in eerste instantie de Bedrijfsschade (winst + vaste kosten) die het gevolg is van het verlies aan omzet. Bovendien betalen we voor de extra kosten die het gevolg zijn van het cyberincident.
Wordt u het slachtoffer van cyberafpersing, CEO-fraude of telefoonhacking? Dan betaalt de verzekeraar voor de bedragen die u onrechtmatig afhandig werden gemaakt.

2/ De waarborg Schade aan derden beschermt u onder andere wanneer u als gevolg van een cyberincident een inbreuk pleegt op de GDPR en zo schade berokkent aan derden.

We vergoeden de schade van de derden, maar ook de kosten die voortvloeien uit de wettelijke informatieplicht of de kosten van een callcenter om de vragen van consumenten na een datalek te beantwoorden.

Wenst u  bovendien ook rechtsbijstand?  Dan is dit binnen de verzekering uiteraard ook mogelijk.

+ … maar ook een bijstand

Naast een klassiek verzekeringsproduct is de nieuwe polis ook een serviceproduct. Want bij een cyberincident heeft een bedrijf vooral nood aan dringende en gespecialiseerde hulp.

Met onze cyberverzekeringen bieden wij u een uitgebreide ondersteuning in geval van een cyberincident.

De premies zijn gebaseerd op een aantal parameters zoals jaaromzet, digitale voetafdruk, verzekerde kapitalen, mate van beveiliging, … en verschillen daarom van klant tot klant. Echt maatwerk!

Deze verzekering is gericht op de zelfstandigen en KMO bedrijven. Concreet betekent dit: bedrijven met een omzet tot 50 miljoen euro.

We verzekeren alle sectoren behalve bedrijven die specifieke activiteiten uitoefenen zoals bijv. ziekenhuizen, universiteiten, farmaceutische bedrijven, call centers of casino’s.

Wenst u een offerte op maat van uw bedrijf? Contacteer ons vandaag nog!

 

kmo verzekeringen auto